Η χώρα πρέπει να σπάσει τον αριστερό κλοιό, αλλιώς δεν έχει μέλλον

Συνηθίσαμε και αποδεχόμαστε τον πνευματικό και ιδεολογικό βιασμό της χώρας. Γίναμε Μιθριδάτες, αποκτήσαμε ανοσία. Η χώρα θα συνεχίσει να σέρνεται αν δεν σπάσει το αυγό του φιδιού. Αν δεν ελευθερωθεί από τον αριστερό κλοιό.

Η χώρα πρέπει να σπάσει τον αριστερό κλοιό, αλλιώς δεν έχει μέλλον

Του Πέτρου Στυλιανίδη

Αφού μας χάρισαν τα δάνεια το 2015, οι κάθε λογής αριστεροί, μας τα ξαναχαρίζουν και το 2023. Ο Σύριζα θα παγώσει τους πλειστηριασμούς, θα επιβάλει νέους κανόνες στους διαχειριστές κλπ. Το ΚΚΕ θα δώσει την εξουσία στον λαό και θα κατατροπώσει τον καπιταλισμό. Το ΜΕΡΑ25 θα «κάψει» τις τράπεζες (Let the banks burn). Το «συνετό» ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει ότι αυτά που λέει ο Σύριζα είναι αρλούμπες, γι’ αυτό θα σώσει τους δανειολήπτες με «σκληρή διαπραγμάτευση».

Αφού κατάστρεψαν κάθε δημόσια υπηρεσία και επιχείρηση και τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις, με τους συνδικαλιστές τους, τις άνευ λόγου απεργίες, την τεμπελιά, την αναλγησία και την λοβιτούρα, παρουσιάζουν προγράμματα που θα εξυγιάνουν το δημόσιο και κατηγορούν τη ΝΔ για την κατάντια του δημοσίου.

Το ΚΚΕ έκανε κανονικό πόλεμο προσπαθώντας να αποκόψει περιοχές του Ελληνικού κράτους και να τις δωρίσει στους κομμουνιστές συντρόφους του. Το ΠΑΣΟΚ πέτυχε τα Ίμια και την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους ενώ πριν υπέγραφε μνημόνια αποχής από δραστηριότητες στο Αιγαίο, κατηγορώντας ταυτόχρονα τη ΝΔ για ενδοτισμό. Ο Σύριζα αναγνώρισε ότι υπάρχει Μακεδονικό έθνος και Μακεδονική γλώσσα. Και όλοι κόπτονται για τον πατριωτισμό τους, καταγγέλλοντας τη ΝΔ για ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων.

Έχουν συστηματοποιήσει την δολοφονία χαρακτήρων, επιτίθενται σε όποιον διαφωνεί μαζί τους και παράλληλα φωνάζουν ότι αυτοί είναι οι δημοκράτες και η ΝΔ ακροδεξιά. Υποστηρίζουν σιωπηρά ή φανερά κάθε τρομοκρατική ενέργεια, κάθε καταστροφή σχολείου ή δημόσιας περιουσίας και κατηγορούν όποιον αντισταθεί σε τέτοιες πράξεις ως φασίστα.

Καταγγέλλουν την χώρα όλοι μαζί, Σύριζα-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΜΕΡΑ25 στην ΕΕ και παγκοσμίως για κακοποίηση των παράνομων μεταναστών. Αυτοί που είχαν τους μετανάστες στοιβαγμένους σαν ζώα σε άθλια στρατόπεδα.

Υποστηρίζουν και εισάγουν κάθε αναχρονισμό στην χώρα και διαλαλούν ότι είναι προοδευτικοί. Οποιαδήποτε πραγματική πρόταση προόδου χαρακτηρίζεται από τους αριστερούς ως συντηρητική ή αντιδραστική.

Καταπατούν το σύνταγμα και τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, κατηγορούν τους δικαστές, παίρνουν βουλευτές από άλλα κόμματα, αξιοποιούν την ψήφο των ακραίων στην Βουλή. Κατηγορούν όμως τη ΝΔ για συνταγματική εκτροπή.

Εδώ και μισό αιώνα καταδυναστεύουν τον δημόσιο λόγο και καταπολεμούν κάθε τι δημοκρατικό. Έχουν θέσει το σύνολο της χώρας σε ασφυκτικό κλοιό. Τα σχολεία, τις κρατικές υπηρεσίες, τα ΜΜΕ, τα εργατικά συνδικάτα, τις επαγγελματικές ενώσεις, τα κοινωνικά κινήματα, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αναμασούν την επιχειρηματολογία των δεκαετιών 1950 και 1970. Τρέφονται καλλιεργώντας μίσος, μισαλλοδοξία και διχασμό, δημιουργώντας εχθρούς και εφευρίσκοντας κρίσεις.

Μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό το ΚΚΕ να θεωρείται δημοκρατικό ενώ είναι σαφές ότι επιδιώκει την κατάλυση της δημοκρατίας. Μας φαίνεται προοδευτικό ο Σύριζα να έχει στα ψηφοδέλτια του πρώην υπουργό του καταδικασμένο για παράβαση καθήκοντος. Μας φαίνεται φυσιολογικό το ΠΑΣΟΚ να παρουσιάζεται ως πατριωτικό και να λοιδωρεί την χώρα στο εξωτερικό. Ανεχόμαστε το ΜΕΡΑ25 να αθωώνει τραμπούκους που βιαιοπραγούν.

Συνηθίσαμε και αποδεχόμαστε τον πνευματικό και ιδεολογικό βιασμό της χώρας. Γίναμε Μιθριδάτες, αποκτήσαμε ανοσία. Η χώρα θα συνεχίσει να σέρνεται αν δεν σπάσει το αυγό του φιδιού. Αν δεν ελευθερωθεί από τον αριστερό κλοιό.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Athenian Herald εκφράζουν τους συγγραφείς τους. Η Athenian Herald δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται μέσω της ιστοσελίδας.