Οι πολίτες αποφάσισαν

Οι πολιτικοί πρέπει να οδηγήσουν την χώρα με ασφάλεια και ομαλότητα στην δεύτερη κάλπη, όπου, ο κυρίαρχος λαός καλείται να επιβεβαιώσει το χθεσινό αποτέλεσμα.

Οι πολίτες αποφάσισαν

Του Γιώργου Σαββίδη

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε. Επέλεξε να κοιτάξει σταθερά μπροστά. Να καταδικάσει την οπισθοπορεία και τα συνθήματα του παρελθόντος. Επέλεξε την ενότητα και απέρριψε την διχόνοια. Έδωσε την νίκη στην σοβαρή προσπάθεια και τα επιχειρήματα και απομακρύνθηκε από τις κραυγές και τους ακατάσχετους βερμπαλισμούς.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο. Με σοφία οι πολίτες έδειξαν τον δρόμο προς την απενεργοποίηση της νάρκης ανωμαλίας που ετέθη με την απλή αναλογική. Ταυτόχρονα, τιμώρησαν αυτούς που προσβλέπουν σε οφέλη από περιόδους ταραχής και ανωμαλίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν παίρνουν λευκή επιταγή. Τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία να κυβερνήσουν υλοποιώντας ότι υποσχέθηκαν το 2019 και το 2023. Να είναι σίγουροι ότι αν τα υλοποιήσουν με σύνεση, θα ανταμειφθούν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα τιμωρηθούν.

Πριν από την εντολή για δεύτερη τετραετία, υπάρχει ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση. Οι πολιτικοί πρέπει να οδηγήσουν την χώρα με ασφάλεια και ομαλότητα στην δεύτερη κάλπη, όπου, ο κυρίαρχος λαός καλείται να επιβεβαιώσει το χθεσινό αποτέλεσμα.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Athenian Herald εκφράζουν τους συγγραφείς τους. Η Athenian Herald δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται μέσω της ιστοσελίδας.