Έφτασε η ώρα η Αλβανία να λάβει πειστική απάντηση (συνέχεια)

Ξεκινώντας από την ακύρωση των προ-ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την ΕΕ και την διακοπή κάθε οικονομικής βοήθειας και χρηματοδότησης από την ΕΕ.

Έφτασε η ώρα η Αλβανία να λάβει πειστική απάντηση (συνέχεια)

Του Γιώργου Σαββίδη

Ο δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης παραμένει φυλακισμένος.

Παρά την εκλογική του νίκη, τις πιέσεις και παραστάσεις της Ελλάδας και άλλων, το σύστημα του Έντι Ράμα, συνεχίζει να παρατείνει μια φυλάκιση που στηρίζεται σε αμφίβολης ποιότητας στοιχεία.

Είναι σαφές ότι ο Ράμα δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του το Ελληνικό κράτος. Προτιμά και επιλέγει την εχθρότητα με την Ελλάδα και συνεχίζει την πολιτική εξαφάνισης των Ελλήνων της Β. Ηπείρου.

Σίγουρα τον ενθαρρύνει και ο επιστήθιος φίλος του Ρ. Τ. Ερντογάν. Προφανώς συμμερίζονται τις ίδιες αντι-ευρωπαϊκές και αντι-δημοκρατικές απόψεις.

Η Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για την προστασία των ομογενών. Ξεκινώντας από την ακύρωση των προ-ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την ΕΕ και την διακοπή κάθε οικονομικής βοήθειας και χρηματοδότησης από την ΕΕ.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Athenian Herald εκφράζουν τους συγγραφείς τους. Η Athenian Herald δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται μέσω της ιστοσελίδας.