Οι διαφορετικές ταχύτητες της Πόπης

Στην περίπτωση αυτή, η Πόπη, έως σήμερα εξ όσων γνωρίζουμε, σιωπά.

Οι διαφορετικές ταχύτητες της Πόπης

Του Γιώργου Σαββίδη

Και όμως. Η Πόπη δεν είναι πάντα γρήγορη. Κάποιες φορές αντιδρά με υπερηχητική ταχύτητα και κάποιες όχι τόσο γρήγορα. Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου απουσιάζει εκκωφαντικά.

Γρήγορα εξέδωσε ανακοίνωση υποστήριξης του Δημητρά και με υπερηχητική ταχύτητα την ανακάλεσε και διέγραψε την ανάρτηση.

Γρήγορα εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας άτομα στην Θράκη του Τουρκικού προξενείου, όταν ο Ά. Σκέρτσος ζήτησε, ουσιαστικά, την διαγραφή τους. Σημειωτέον ότι οι πληροφορίες προέρχονται από επώνυμη καταγγελία στελέχους τους.

Επίσης, με υπερηχητική ταχύτητα, καταδίκασε τις απαράδεκτες δηλώσεις του Πνευματικού. Και ακόμα πιο γρήγορα, υποστήριξε την Λινού όταν δημοσιοποιήθηκε ότι είχε κάνει τις ίδιες δηλώσεις.

Εδώ και πάνω μια βδομάδα, στέλεχος τους στη Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε «εθνικιστικές σάλτσες» τα επιχειρήματα ψηφίσματος υπέρ του Φ. Μπελέρη. Στην περίπτωση αυτή, η Πόπη, έως σήμερα εξ όσων γνωρίζουμε, σιωπά.

Περιμένουμε να δούμε με ποια ταχύτητα θα απαντήσει στην δήλωση Μητσοτάκη προ ολίγου ότι είχαν ενημερωθεί προ εκλογών για τους υποψηφίους τους στην Θράκη, αλλά επέλεξαν να αγνοήσουν τα γεγονότα.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Athenian Herald εκφράζουν τους συγγραφείς τους. Η Athenian Herald δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται μέσω της ιστοσελίδας.